Wordt Touringcarchauffeur en ontdek europa!

RIJBEWIJS D ? DOE ER WAT MEE !

Heb je een rijbewijs D en heb je tijd over naast je huidige baan? Ben je gepensioneerd? Is het rijden op een bus altijd al een droom van je geweest maar heb je er nooit wat mee gedaan? Zet dan nu de stap!

Of je nu fulltime beschikbaar bent, 1 dag in de week of 1 dag in de maand, alles is mogelijk en welkom bij ons. Wij zoeken zowel oproepchauffeurs als parttime en fulltime chauffeurs. Het is fijn als je al ervaring hebt, maar het is niet noodzakelijk, in het begin zul je dan met ervaren chauffeurs meerijden of als 2e bus worden ingezet. We hechten veel waarde aan een goed inwerktraject.

We beschikken o.a. over leuke en mooie (oldtimer)bussen, zoals gele Amerikaanse schoolbussen en Greyhound bussen. Deze worden vooral voor speciale gelegenheden ingezet zoals trouwerijen, open dagen en beurzen.

Rij je liever op moderne bussen, we hebben een breed wagenpark met Mercedes, Setra en Van Hool touringcars, zowel standaard 12-meter als 14-meter en dubbeldekkers. Deze worden ingezet voor alle soorten vervoer zoals scholen, personeelsverenigingen etc.

Heb je al ervaring met rijden op het buitenland? Wij hebben veel korte en lange meerdaagse reizen door heel Europa en voegen je graag toe aan ons team buitenlandchauffeurs.

Juist de afwisseling van verschillende soorten reizen en bussen maakt het leuk om bij ons te werken. Niet voor niets staat de afkorting voor

Enige Leuke Bus Onderneming!

Kom je ons team versterken? Vul het sollicitatieformulier hieronder in. Wil je meer informatie, bel dan 0572-391439 en vraag naar Gert Kelder. Rechtstreeks mailen kan ook: gert@elbobus.nl

We horen graag van je!

Dit is werken bij Elbobus

Je ziet wat van Europa

Jij kan de reis van de klant onvergetelijk maken

Afwisselend werk, geen reis hetzelfde

Gezellig team van touringcarchauffeurs

IN DE SPOTLIGHTS, MAAK KENNIS MET:

Maarten

Functie: Fulltime Internationaal Chauffeur

Specialisatie: Europa Rondreizen / Groot Brittannië

Mooiste rit tot nu toe:
Met een groep Amerikaanse veteranen op 70 jaar D-day rondtoeren door Normandië. Heel indrukwekkend om deze mannen 70 jaar na dato terug te zien keren op de stranden waar ze gevochten hebben.

Klaas

Functie: Oproepchauffeur, naast mijn werk als leraar

Specialisatie: Trouwvervoer

Mijn ervaring bij Elbobus:
Al ruim 12 jaren werk ik met plezier bij Elbobus. Ik geniet van de mooie afwisselende ritten met onze moderne touringcars en oldtimers. Trots rij ik met een dubbeldekker naar Luxemburg en een andere dag rij ik met evenveel plezier met onze Red Ghost uit 1952 in de Achterhoek.

De passagiers zijn gezellig uit of vieren hun feestje en ik mag het meebeleven; ik vind dat mooi!

Roel

Functie: Gepensioneerd oproepchauffeur, ik doe het voor de lol

Specialisatie: Verzorgde dagtochten en bijzonder vervoer voor films en tv-programma’s zoals All you need is Love

Meest bijzondere rit tot nu toe:
Koningin en familie gereden tijdens de aanslag in 2009, Apeldoorn. In 2021 filmopnames in Spanje met de Silversides voor regisseur Wes Anderson.

Carl

Functie: Fulltime chauffeur in combinatie met mijn werk in de garage

Specialisatie: Groepsvervoer en scholen

Mooiste rit tot nu toe:
Het wegbrengen en weer ophalen van festivalgangers die naar het Sziget-festival in Boedapest gingen. Een mooie belevenis en een flinke rit op zich!

Ton

Functie: Fulltime Internationaal Chauffeur

Specialisatie: Europa Rondreizen

Mijn ervaring bij ElboBus:
Ik heb ongeveer een jaar of vijf geleden mijn busrijbewijs gehaald en heb de kans gekregen om bij ElboBus het beroep van buschauffeur te leren. Na eerst in Nederland ervaring opgedaan te hebben, rij ik nu voornamelijk internationale groepsreizen. Het is zoveel meer dan van A naar B rijden, denk aan het contact met de passagiers, nieuwe bezienswaardigheden ontdekken, op plaatsen komen waar je anders niet komt, uitdagingen met een grote bus in kleine straten en binnensteden. Echt een leuk beroep met een grote verantwoordelijkheid voor je passagiers. En ElboBus is een heerlijk bedrijf om voor te werken.

Jack

Functie: Gepensioneerd oproepkracht, ik rijd voor mijn plezier!

Specialisatie: De diversiteit van groepen en hun bestemmingen, en soorten touringcars maken mij een allrounder.

Mooiste rit tot nu toe:
Eigenlijk zijn dat er twee: het met een Amerikaans voetbalteam rijden naar diverse Duitse Bundesliga voetbalclubs om daar tegen te gaan voetballen

Daarnaast tweemaal met een internationaal gezelschap van draaiorgel liefhebbers door Europa rijden en op bezoek gaan  bij draaiorgel eigenaren.

Marnix

Functie: Fulltime Internationaal chauffeur

Specialisatie: Europa Rondreizen en wintersport vervoer

Meest bijzondere rit tot nu toe:
Met een Amerikaanse groep van een University drie weken door Europa.

Van Rome naar Amsterdam via diverse plaatsen in Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië,  Duitsland en Denemarken.

Joop

Functie: Parttime chauffeur

Specialisatie: Ritten met Amerikaanse schoolbus

Mijn ervaring bij ElboBus:
Sinds 2019 werkzaam bij Elbobus met veel plezier,mooi afwisselende ritten en een hele fijne werk sfeer.

Mooie ritten die ik heb mogen maken zijn een tocht door het Wadden gebied vanuit Lauwersoog met de historische vereniging en een 50 jarig huwelijks feest. Maar kan ook super genieten als ik met een school op pad ben.

Heb je interesse? Vul onderstaand sollicitatieformulier in!

Menu