In Heino ontmoet je de hele wereld!

Over Summercamp Heino

Summercamp Heino is een groot vakantiepark met ruim 1000 bedden voor jeugdgroepen. Dat kunnen schoolklassen, (sport-)verenigingen of groepen met een speciaal karakter zijn. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland. Het park ligt in het bosrijke Salland en is voorzien van alle denkbare verblijfs- en vermaak faciliteiten.

Summercamp Heino valt onder een Stichting. Samen met DinoLand Zwolle, busmaatschappij ElboBus Trailways, outdoorpark Go Challenge en groeps- en dagaccommodatie Forest Lodge. Het hoofdkantoor is in Heino, dat wordt ook je standplaats.

Integriteit en aandacht staan binnen de stichting hoog aangeschreven. Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Verantwoord, Vriendschappelijk en Verbeteren.

Dit is werken bij Summercamp

Werken in vakantiesfeer

Veel contact met gasten van over de hele wereld

Geen dag is hetzelfde

Op een leuke manier bijverdienen

IN DE SPOTLIGHTS, MAAK KENNIS MET:

Olga

Receptie

Ik werk alweer aardig wat jaren bij Summercamp Heino. Het leukst vind ik het contact met de gasten, de gezelligheid en de afwisseling. Je weet van tevoren niet hoe je dag gaat lopen en dat maakt het uitdagend. Het allerleukste vind ik het om te zien dat mensen het naar hun zin hebben. Dat is waar ik het voor doe! Ook kan ik genieten van het enthousiasme van de kinderen op het park. Met name wanneer ze net aankomen en dolenthousiast de bus uit stuiteren. We zijn op kamp!

Hannah

Allround

Summercamp Heino ken ik al heel lang. Sinds ik 13 ben kom ik hier namelijk al op zomerkamp. Ik kom uit Duitsland, maar woon al jaren in Nederland. Sinds ik in Nederland woon, werk ik ook al bij Summercamp. Ik organiseer de zomerkampen en heb in het outdoorpark, de horeca en bij de receptie gestaan.

Aniek

Restaurant

Het leuke van werken in het restaurant vind ik het contact dat je met de gasten hebt. Ze komen soms zelfs uit China of Amerika. Ook het team met andere medewerkers is heel gezellig. Het is veel schoonmaken, maar met elkaar maken we er altijd een leuke tijd van en is het zo gedaan.

Summercamp Vacatures

Facilitair coördinator, Fulltime
Medewerker Front- en Backoffice, fulltime
Medewerker receptie, Parttime / Fulltime / Oproep
Medewerker recreatie en outdoor, parttime/fulltime/oproep
Medewerker schoonmaak, parttime/fulltime/oproep
Medewerker horeca, oproep
Medewerker groenvoorziening, parttime/oproep
Medewerker technische dienst, fulltime
Instellingskok / Keukenmedewerker, parttime / fulltime
Facilitair coördinator, Fulltime

Coördinator facilitair, fulltime

De leukste kamplocatie van Nederland vind je in Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein van 16 hectare bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat ca. 2,5 hectare water. Het park is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Wij ontvangen geen groepen met alleen volwassenen, maar uitsluitend kinder- of jeugdgroepen in de leeftijd tot max. 21 jaar met volwassen begeleiders.Op het park staan verschillende groepsaccommodaties, geschikt voor groepen van 18 tot 1050 personen. Een huis beschikt over 2, 4, 6 of 8-persoons slaapkamers en een sanitaire gelegenheid.
Op het park is van alles te doen. We hebben verschillende faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten mogelijk zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en onze Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours.

Om te zorgen dat al deze faciliteiten, gebouwen en hun omgeving er tiptop uitzien, onze medewerkers de juiste instructie krijgen en allemaal op tijd op hun plek aanwezig kunnen zijn, zoeken wij ondersteuning van de bedrijfsleiding.

Dit zijn je werkzaamheden

 • Als meewerkend voorman/voorvrouw met onze medewerkers zorgen voor schone accommodaties
 • Het op orde houden van de voorraden voor de verschillende diensten zoals de Huishoudelijke dienst, buitendienst en Horeca.
 • Het ontvangen van onze gasten
 • Klachtafhandeling met betrekking tot onze accommodaties.
 • Het toezicht houden op orde en netheid in en rondom onze locaties.

Wat vragen wij van je:

 • Technische kennis, Kennis van HACCP
 • Goede spreekvaardigheid van Engels en Duits
 • Een relevante opleiding, MBO-Facilitair, MTRO of vergelijkbaar.
 • Ervaring in het leidinggeven aan een zeer divers team.
 • Een uitermate klantgerichte houding
 • Rijbewijs B is een pre.

Dit hebben we je te bieden:

 • Een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met gasten.
 • Een salaris met secundaire voorwaarden passend bij de functie en conform cao-verblijfsrecreatie.
 • Een contract voor bepaalde tijd op basis van 32-38 uur.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie zo goed mogelijk in te vullen.
 • Werken in een gezellige omgeving met een klein team.

Bijzonderheden

De werktijden variëren tussen 8.00 uur en 24.00 uur. De werkzaamheden dienen ook met feestdagen en in weekenden (1x per 14 dagen) uitgevoerd te worden.

Medewerker Front- en Backoffice, fulltime

Medewerker Front- en backoffice

Wie wij zijn?
Wij zijn Summercamp Heino, de grootste jeugd groepsaccomodatie van Nederland met veel eigen faciliteiten waaronder een zwembad, sporthal, disco en restaurant. Summercamp Heino ontvangt elk jaar ca. 30.000 jonge bezoekers van allerlei soorten jeugdgroepen zoals scholen, verenigingen en kerken. Wij zijn onderdeel van één organisatie bestaande uit drie boeiende onderdelen, waaronder Dinoland Zwolle en onze eigen busmaatschappij ElboBus. Wij zoeken een collega die ons gaat ondersteunen bij de werkzaamheden voor alle bedrijven.

Wat ga je doen als Front / Backoffice medewerker?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en bezoekers. Je staat ze te woord, checkt de groepen in als deze aankomen en deze aankomstpapieren heb je vooraf al voorbereid. Gedurende het verblijf help je de groepen met hun vragen en wensen en zorg je ervoor dat onverhoopte problemen worden opgelost. Je verwerkt de boekingen die binnenkomen, zowel per email als telefonisch. Daarnaast plan je de faciliteiten die op het
park worden aangeboden, zodat de groepen hun programma goed kunnen uitvoeren.
Wij vervoeren de groepen met onze eigen bussen en daarnaast doen we nog veel meer andere ritten zoals schoolreisjes en trouwvervoer. Je ondersteunt om de busplanning rond te krijgen door bijvoorbeeld chauffeurs te bellen en de planningspuzzel in elkaar te zetten binnen de rijtijdenwet. Je maakt offertes voor busreizen en verwerkt de bevestigingen en als het moment van de reis is aangebroken bereid je de reisbescheiden voor de chauffeur voor.
Ook moeten er soms hotels gezocht worden voor groepen of chauffeurs.
Voor Dinoland wordt er veel gebeld voor dagbezoek, schoolreisjes, kinderfeestjes etc. Je beantwoordt deze vragen en verwerkt deze in de verschillende systemen.

Wat vragen wij ?

 • Een relevante mbo+ opleiding richting recreatie/planning zoals bijvoorbeeld MTRO
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 •  Goede communicatieve vaardigheden.
 •  Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.
 •  Bereid om te werken in weekend, feestdagen en vakanties, uiteraard in overleg
 • Wij zijn op zoek naar iemand die 36-38 uur per week beschikbaar is, verdeeld over 5 dagen.
 • Een doorzetter die door een positieve en praktische instelling resultaten weet te realiseren.
 • Persoonskenmerken: proactief, sociaal, vasthoudend, prioriteiten stellen, oplossingsgericht, pragmatisch, flexibel, nauwkeurig, stressbestendig en teamspeler.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende fulltimebaan in een informele en dynamische werkomgeving bij een groeiende organisatie. We hebben een jong en enthousiast team en er is elk seizoen weer een nieuwe uitdaging in een steeds veranderende omgeving. Opleidingsmogelijkheden
behoren uiteraard tot de uitrusting.
Wij volgen de arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de verblijfsrecreatie. Wij zijn aangesloten bij het pensioenfonds.

Spreekt dit je aan? Wil jij klantgericht, secuur en gestructureerd te werk gaan? En doe je graag ondersteunend en afwisselend werk? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Meer weten?
Neem gerust contact op voor meer informatie met Susan Oosterlaar (Personeelszaken)
Telefoon/app: 06-53801019, e-mail: pz@heino.nl

Medewerker receptie, Parttime / Fulltime / Oproep

medewerker receptie

Ben je op zoek naar een leuke baan, in vakantiesfeer, binnen een jong team? Dan ben je bij Summercamp Heino aan het juiste adres. Voor  ons aankomende seizoen vanaf eind maart t/m eind oktober zoeken we een enthousiaste, spontane en representatieve receptionist (m/v). Jij bent hét aanspreekpunt voor onze gasten. Je helpt ze onder andere met het in- en uitcheck proces, geeft ze informatie over het park, de omgeving en leuke uitstapjes en handelt ook eventuele problemen af. Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan werkzaamheden voor onze zusterorganisaties. Je beantwoord bijvoorbeeld de telefoon voor ElboBus. En je boekt schoolreizen voor Dinoland of kinderfeestjes bij Go Challenge.

De uren zijn in overleg met jou. Zowel oproep als parttime/fulltime behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en ervaring.

Dit zijn o.a. je werkzaamheden

 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij de balie voor allerhande zaken en onverhoopte problemen.
 • In- en uitchecken van de gasten en groepen
 • Het in- en uitgaande telefoonverkeer voor alle onderdelen van de organisatie.
 • Het aannemen en correct verwerken van offerte-aanvragen en /of boekingen.
 • Het plannen van de verschillende faciliteiten en ervoor zorgen dat de gasten hier gebruik van kunnen maken conform de boeking.
 • Het verzorgen van de reisbescheiden voor de buschauffeurs zodat de ritten volgens afspraak kunnen plaatsvinden.

Wat vragen wij van je:

 • Bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Niet bang om te bellen
 • Een verzorgde en klantvriendelijke uitstraling
 • Basiskennis van de Duitse taal is een pré
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Heino.
 • Flexibele beschikbaarheid, ook in de weekenden, met feestdagen en vakantieperiodes is het druk bij ons.
Medewerker recreatie en outdoor, parttime/fulltime/oproep

medewerker recreatie en outdoor

Vacature-summercamp-medewerker-recreatie

Op ons terrein staan verschillende groepshuizen en diverse activiteitenruimtes zoals een theater, disco, sporthal etc. Tevens bezitten wij een uitgebreid outdoorpark en activiteiten terrein. Wij zoeken versterking voor ons team om om onze jonge gasten te begeleiden bij vooral veel sportieve activiteiten.

Jouw werkzaamheden:

 • Het voorbereiden en begeleiden van diverse sportieve activiteiten
 • Het ondersteunen van ons promotieteam
 • Het ondersteunen in ons outdoor-restaurant.
 • Het schoonhouden van je werkplek.
 • Het toezicht houden op orde en netheid in en rondom ons locatie.

Dit vragen wij van je:

 • Goede contactuele eigenschappen
 • Naast goede spreekvaardigheid van de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Duits is een pre.
 • Een klantgerichte houding
 • Rijbewijs B is een pre.

Dit hebben we je te bieden:

 • Een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met gasten.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie zo goed mogelijk in te vullen.
 • Werken in een gezellige omgeving met een klein team.

Bijzonderheden:

Het aantal uren per week kan in overleg worden vast gesteld. Wij hebben namelijk meerdere vacatures. De werktijden kunnen varieren tussen 8.00 uur en 24.00 uur. De werkzaamheden dienen ook met feestdagen en in weekenden (1x per 14 dagen) uitgevoerd te worden.

Medewerker schoonmaak, parttime/fulltime/oproep

Medewerker schoonmaak

Als medewerker schoonmaak ben jij in een gezellig team mede verantwoordelijk voor een schoon en fris verblijf van onze gasten. Je zorgt voor het schoonhouden van de accommodaties, zowel de groepshuizen als algemene gebouwen, zoals een theater, disco, sporthal en bar.

Jouw werkzaamheden:

 • Het schoonmaken van gebouwen voor en na gebruik van onze gasten.

Dit vragen wij van je:

 • Ervaring met schoonmaakwerkzaamheden.
 • Rijbewijs B is een pre.

Bijzonderheden:

De nadruk ligt op de maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het aantal uren per week kan in overleg worden aangepast. Wij hebben namelijk meerdere vacatures.

De werkzaamheden dienen ook met feestdagen en in weekenden (1x per 14 dagen) uit te worden uitgevoerd.

Help jij mee onze huisjes fris en schoon te voor alle gasten? Solliciteer nu!

Leeftijd Uurloon
15 jaar 4,68
16 jaar 5,01
17 jaar 5,68
18 jaar 6,69
19 jaar 8,02
20 jaar 10,50
21+ 12,73
Medewerker horeca, oproep

medewerker horeca

Op ons terrein staan verschillende groepshuizen en diverse activiteitenruimtes zoals een theater, disco, sporthal etc. Ook zijn er diverse plaatsen voor het verkrijgen van een hapje en een drankje zoals een kiosk, bar, snackbar en een volledig uitgerust buffetrestaurant. Wij zoeken versterking voor ons team om om onze gasten te laten genieten van deze diverse maaltijden en snacks.

Jouw werkzaamheden:

 • Het bereiden en serveren van diverse eenvoudige gerechten.
 • Het schoonhouden van je werkplek.
 • Het toezicht houden op orde en netheid in en rondom onze horeca locaties.

Dit vragen wij van je:

 • Ervaring met het bereiden van eenvoudige gerechten of de wil om dit te leren.
 • Een klantgerichte houding.

Bijzonderheden:

Het aantal uren per week kan in overleg worden vast gesteld. Wij hebben namelijk meerdere vacatures. De werktijden kunnen variëren tussen 7.00 uur en 24.00 uur.

De werkzaamheden dienen ook met feestdagen en in weekenden (1x per 14 dagen) uit te worden uitgevoerd.

Help jij mee? Solliciteer nu!

Medewerker groenvoorziening, parttime/oproep

Medewerker groenvoorziening

Ons park bestaat uit meerdere terreinen, waaronder een groepsaccommodatie, outdoorpark, meertje en diverse weilanden en een bosgebied. Voor een keurige uitstraling zijn wij op zoek naar een medewerker groen&milieu.

Jouw werkzaamheden:

 • Het verzorgen van de afvalstromen op het terrein(containers legen, afvalprikken etc.)
 • Het snoeien van hagen, struiken en bomen
 • Het schoffelen, harken van de aanwezige perkjes
 • Kleine technische klusjes
 • Het schoonhouden en ontsmetten van de dierenverblijven;
 • Medewerking verlenen aan onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de dieren(instructie)verblijven;
 • Het doen van groenonderhoud en opruimwerkzaamheden op de terreinen

Dit vragen wij van je:

 • Een opleiding en/of ervaring richting groenonderhoud
 • Enigszins technisch inzicht. In ieder geval heb je 2 rechterhanden.
 • Tractor rijbewijs
 • Rijbewijs B

Bijzonderheden:

Het aantal uren per week kan in overleg worden aangepast. De werkzaamheden worden uitgevoerd op meerdere locaties. De werkzaamheden dienen ook met feestdagen en in weekenden uit te worden uitgevoerd.

Medewerker technische dienst, fulltime

Medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst

Ben jij onze nieuwe technisch medewerker die ervoor zorgt dat Summercamp Heino het hele seizoen door in perfecte staat verkeert? Reageer dan snel!

Bij Summercamp Heino is het van groot belang dat de activiteiten voor de kinderen plaats kunnen vinden in een veilige kwalitatieve omgeving, hierin speel jij een grote rol. Jij onderhoudt verschillende gebouwen en toestellen, verzorgt preventief onderhoud, brengt kleine aanpassingen aan, vervangt en repareert onderdelen en bent actief betrokken bij nieuwbouwwerkzaamheden.

Even voorstellen: je nieuwe werkplek!

Wij zijn Summercamp Heino, de grootste jeugd groepsaccomodatie van Nederland en onderdeel van één organisatie bestaande uit drie boeiende onderdelen, waaronder Dinoland Zwolle en onze eigen busmaatschappij Elbobus. Summercamp Heino ontvangt elk seizoen (april t/m oktober) ca. 30.000 jonge bezoekers van scholen, verenigingen en kerken. Voor Summercamp Heino, zoeken wij een medewerker technische dienst.

Het team

Wanneer je bij ons komt werken, sluit je aan bij een spontaan en gezellig team van collega’s. Een gemotiveerd team, bovendien, dat er samen voor gaat om de beste ervaring voor gasten neer te zetten.

Wat vragen wij van jou?

Sleutel jij graag aan je carrière en zoek je een prettige werkomgeving? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Om deze top baan te mogen invullen vragen wij het volgende van jou:

 • Opleiding MBO-techniek of vergelijkbaar.
 • Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring binnen de technische dienst.
 • Je bent een teamspeler en hebt een flexibele instelling.

Je krijgt:

Verwachtingen horen van beide partijen te komen. Wij verwachten iets van jou maar dat mag jij ook zeker van ons!

 

De volgende voorwaarden gelden voor jou:

 • In eerste instantie een contract het seizoen, verlenging behoort tot de mogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en / of cursussen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Vele mogelijkheden om door te groeien;
 • Een veilige werkomgeving;
 • Flexibele werktijden regeling is bespreekbaar;
 • Salaris en Pensioenregeling conform cao;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
Instellingskok / Keukenmedewerker, parttime / fulltime

Instellingskok / keukenmedewerker

Vacature voor Instellingskok /keukenmedewerker op mooie locatie.

Zie je het als een uitdaging om dagelijks onze gasten te laten genieten van goed verzorgde maaltijden? En breng je graag je enthousiasme en energie over op je collega’s? Dan zoeken we jou! Er is bij ons een vacature voor het seizoen voor een zelfstandig werkende kok/keukenmedewerker in het mooie buitengebied Wijhe/Heino.

Restaurant Summercamp

Even voorstellen: je nieuwe werkplek!

Wij zijn Summercamp Heino, de grootste jeugd groepsaccomodatie van Nederland en onderdeel van één organisatie bestaande uit drie boeiende onderdelen, waaronder Dinoland Zwolle en onze eigen busmaatschappij Elbobus. Summercamp Heino ontvangt elk jaar ca. 30.000 jonge bezoekers van scholen, verenigingen en kerken. Voor Summercamp Heino, zoeken wij een instellingskok/keukenmedewerker.

Het team

Wanneer je bij ons komt werken, sluit je aan bij een spontaan en gezellig team van collega’s. Een gemotiveerd team, bovendien, dat er samen voor gaat om de beste ervaring voor gasten neer te zetten.

Jouw rol als zelfstandig werkende kok/keukenmedewerker

In de functie van zelfstandig werkende kok/keukenmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden, voorbereiden en doorgeven van buffetten, lunch- en dinergerechten. Daarnaast ontvang en controleer jij onder andere de bestelde producten. En natuurlijk leef je de HACCP-regels na… maar dat zit natuurlijk allang ingebakken in je ‘koks’-DNA! Wat we van jou verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent en van aanpakken weet. Prima deal toch?

Wij bieden:

 • Flexibele werktijden;
 • Een leuk en professioneel team van collega’s;
 • Waardering van je werk:
 • Een salaris conform de CAO;
 • Een mooie werkplek met professioneel apparatuur;
 • Je gaat met een glimlach naar je werk en zo ga je ook weer naar huis.

Wij vragen:

 • Je bent bekend met de HACCP-normen;
 • Leergierig en enthousiast voor het vak;
 • Flexibele houding;
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en weet overzicht te houden;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs;
 • Aantoonbare ervaring;

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen over deze vacature? Mail naar pz@heino.nl.

Solliciteer direct!

Menu